Bulharsko - Nesebar - hotel MPM Arsena****



Nesebar - malebné, starobylé městečko leží necelých 30 km severně od Burgasu. Neopakovatelnou atmosféru tvoří dřevěné domky s unikátní lidovou architekturou, křivolaké uličky s desítkami kaváren, stylových restaurací a množstvím historických památek. Naleznete zde památky antické, byzantské, římské i bulharské v podobě kamenných chrámů, bazilik, kostelů a pozůstatků městských hradeb. Toto vše zařadilo Nesebar mezi památkově chráněná území UNESCO.

Nesebar nabízí dvě písečné pláže - jižní a severní, která jej spojuje se Slunečným pobřežím a otevírá širokou nabídku vodních sportů. Na plážích možnost zapůjčení lehátek a slunečníků za poplatek. Strávení dovolené v Nesebaru je ideální pro ty, kteří mají rádi romantiku, historii a chtějí spojit odpočinek na pláži s poznáváním nových míst.

Transfer z letiště trvá přibližně 40 minut.

Stravování: ultra all inclusive

Ultra all inclusive formou bufetu zahrnuje:
snídaně (7:30 - 10:00), oběd (12:30 - 14:30), večeře (18:00 - 21:00) - snack v baru u bazénu (10:00 – 12:00) a (16:00 – 18:00) – pizza, sendviče, zmrzlina a sladkosti - nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby: lobby bar (10:00 - 23:00), bar u bazénu (10:00 - 18:00), stánek na pláži (10:00 - 18:00)

Doprava: letecky

z Brna, Ostravy, Prahy nebo z Pardubic

Ubytování: hotel ****

Poloha: hotel Arsena se nachází přímo u pláže v jižní části nového Nesebaru. Vzdálenost od historického centra je zhruba 1 km. Doporučujeme večerní procházku podél pobřeží starého Nesebaru.


Vybavení: v hotelu je k dispozici vstupní hala s recepcí, trezor (za poplatekm, výtah, restaurace, fitness a sauna zdarma, vnitřní bazén, venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma. Za poplatek je k dispozici spa centrum - masáže, vířivka. Wi-fi připojení zdarma. Pro děti hotel nabízí dětské brouzdaliště, aktivity v cizím jazyce pro děti 4-12 let 6 dní v týdnu 2x denně a večerní minidisco. Pro hosty hotelu slunečník se dvěma lehátky na pláži zdarma (pouze omezený počet lehátek a slunečníků).


Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny vlastním soc. zařízením, fénem, klimatizací, SAT/TV, telefonem, ledničkou a balkonem. Přistýlka je formou rozkládacího gauče, který je vhodný pro 2 menší děti nebo jedno větší dítě nebo jednoho dospělého. Dětská postýlka na vyžádání. Wi-fi připojení na pokoji zdarma.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Slevy

  • děti do 2 let / za poplatek 500,- Kč (bez nároku na letenku a služby)

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování s ultra all inclusive
  • letenku včetně bezpečnostních letištních tax a palivového příplatku
  • transfery v Bulharsku
  • místní poplatky
  • pravidelný úklid pokojů
  • výměnu ložního prádla 1x za pobyt, ručníků pokud jsou v ubytování uvedeny
  • služby delegáta
  • pojištění CK podle zákona

Cena nezahrnuje

  • pojištění léčebných výloh - 18 Kč/os./den (příplatek: 144 Kč)
  • pojištění na storno zájezdu, zavazadla, trvalé následky úrazu a odpovědnost za škodu - 34 Kč/os./den (příplatek: 272 Kč)
  • připojištění na COVID 19 (lze sjednat pouze s komplexním pojištěním) - 34 Kč/os./den