Bulharsko - Slunečné pobřeží - hotel MPM Orel***



Slunečné pobřeží - největší přímořské letovisko v Bulharsku, dlouhé několik kilometrů leží 30 km severně od Burgasu. Má nádhernou 8 km dlouhou pláž mírně se svažující do moře vhodnou i pro děti a vzhledem k těsnému sousedství Nesebru je pro turisty velmi atraktivní.

Je zde mnoho příležitostí k zábavě pro mladé i starší a zvláště pro děti nabízí letovisko mnoho příležitosti k pobavení. Letovisko je plné barů, restaurací, kaváren, pizzerií, obchodů a zvláště přímořská promenáda je zábavními podniky přímo přeplněna. V letovisku je vyhlášený aquapark s mnoha atrakcemi pro děti i dospělé.

Asi nikdo si neodpustí návštěvu historického městečka Nesebru s jeho starobylými domy a kostely.

Stravování: ultra all inclusive

Ultra all inclusive formou bufetu zahrnuje:

- snídaně (7:30 - 10:00), oběd (12:00 - 14:00), večeře (18:00 - 21:00) - pozdní snídaně (10:00 – 12:00) - odpolední snack (15:00 – 18:00) – sendviče, koláče, zelenina, ovoce, zmrzlina, káva, čaj - noční snack (22:00 – 23:00) – polévka, sušenky, ovoce, zmrzlina, káva, čaj - nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby: lobby bar (10:00 - 23:00), bar u bazénu (10:00 - 23:00), v plážovém baru (10:00 - 18:00) a během podávání jídel v restauraci hotelu Orel

Doprava: letecky

z Brna, Ostravy, Prahy nebo z Pardubic
Odlety z Pardubic jsou od 24.06. - 09.09.2023, 24.06.2023 je možný návrat do Pardubic, rovněž tak 09.09.2023 je možný odlet z Pardubic a návrat do Prahy.

Ubytování: hotel ***

Poloha: Moderní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybavené soc. zařízením, SAT TV, telefonem, ledničkou, klimatizací a balkónem. Dětská postýlka na vyžádání. Wi-fi připojení na pokoji zdarma. Fén je možné zapůjčit si na recepci.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace, pool bar, plážový stánek, venkovní bazén, Wi-fi připojení zdarma, trezor na recepci (za poplatek). V blízkosti hotelu se nachází tenisové kurty a minigolf. Pro děti hotel nabízí dětské brouzdaliště, aktivity v cizím jazyce pro děti 4-12 let 6 dní v týdnu 2x denně a večerní minidisco. Pro hosty hotelu slunečník se dvěma lehátky na pláži zdarma (pouze omezený počet lehátek a slunečníků).
Ubytování: moderní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybavené soc. zařízením, SAT TV, telefonem, ledničkou, klimatizací a balkónem. Dětská postýlka na vyžádání. Wi-fi připojení na pokoji zdarma. Fén je možné zapůjčit si na recepci.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Slevy

  • další slevy: za opakovanou účast ve výši 500,-/dosp. os. a seniorskou slevu 55+ 500,-/os. - slevy se nesčítají

Cena zahrnuje

  • ubytování s ultra all inclusive
  • letenku včetně bezpečnostních letištních tax a palivového příplatku
  • transfery v Bulharsku
  • místní poplatky
  • pravidelný úklid pokojů
  • výměnu ložního prádla 1x za pobyt, ručníků pokud jsou v ubytování uvedeny
  • služby delegáta
  • pojištění CK podle zákona

Cena nezahrnuje

  • pojištění na storno zájezdu, zavazadla, trvalé následky úrazu a odpovědnost za škodu - je možné sjednat u naší CK za 41 Kč na den
  • Dítě na řádném lůžku platí cenu jako dospělá osoba.
  • Dítě do 2 let v doprovodu 2 dospělých 1.000.- Kč