Zámky jižních Čech

od 3 390 Kč


JINDŘICHŮV HRADEC - ČESKÝ KRUMLOV - KRATOCHVÍLE - HLUBOKÁ NAD VLTAVOU - ČERVENÁ LHOTA - TELČ

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno

Program zájezdu

1. den: JINDŘICHŮV HRADEC – ČERVENÁ LHOTA – rybník SVĚT - TŘEBOŇ: odjezd v ranních hodinách přes Brno do Jindřichova Hradce, prohlídka hradu a zámku, kolem poledne přejezd na zámek Červená Lhota - prohlídka jednoho z nejromantičtějších zámečků na jezeře, odpoledne přejezd krajem rybníků /zastávka u rybníka Svět s hrobkou Schwarzenbergů/, návštěva Třeboně - procházka centrem starobylého lázeňského města se zámkem, večer přejezd na ubytování, nocleh.
2. den: ČESKÝ KRUMLOV – KRATOCHVÍLE – HLUBOKÁ NAD VLTAVOU: snídaně, dopoledne prohlídka Českého Krumlova – středověké město v malebném ohybu Vltavy s množstvím památek, druhým největším hradním komplexem v Čechách a krásným barokním parkem, kolem poledne přejezd k prohlídce renesančního letohrádku Viléma z Rožmberka – zámku Kratochvíle, později odpoledne návštěva Hluboké nad Vltavou s romanticko-gotickým zámkem s rozlehlým parkem a galerií v jízdárně, nocleh.
3. den: ČESKÉ BUDĚJOVICE – ZVÍKOV - TELČ: snídaně, dopoledne prohlídka Českých Budějovic - centrum s Černou věží, kolem poledne přejezd k hradu Zvíkov – volno k prohlídce hradu, odpoledne odjezd přes Telč /pěší prohlídka historického centra města/, příjezd do nástupních míst ve večerních hodinách.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Slevy

  • sleva 8% ze základní ceny zájezdu při zaplacení zálohy do 31.1.2020
  • sleva 5% ze základní ceny zájezdu při zaplacení zálohy do 29.2.2020

Cena zahrnuje

  • dopravu klimatizovaným autokarem
  • 2x ubytování v hotelu se snídaní
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • vstupné