2020 Chorvatsko - Selce - pavilony hotelu Slaven

od 6 490 Kč


Kvarnerský záliv se rozprostírá od Opatijské riviéry na severu až po ostrov Pag na jihu a oblévá ostrovy Krk, Cres, Lošinj a Rab. Kvarner je chráněn pohořími Učka a Velebit a nabízí tak velmi příjemné podnebí s teplými léty a velmi mírnými zimami. Záliv oplývá bohatstvím ryb, které tvoří významnou součást zdejší stravy. Ostrovy vynikají téměř neporušenou přírodou s množstvím lesů a lesoparků v blízkosti ubytovacích středisek. Turistický ruch zde má dlouho tradici a nabízí návštěvníkům velmi dobré podmínky pro trávení dovolené. Již v 19. století byla zdejší letoviska využívána k léčbě kožních nemocí a nemocí dýchacích cest. Pláže jsou zde velmi různorodé, od písečných, přes oblázkové až po kamenité. Milovníci historie najdou na většině ostrovů přitažlivá historická městečka s cennými památkami. Hospodářským a dopravním centrem oblasti je Rijeka.


Selce jsou přímořské letovisko s přístavem na pobřeží Vinodolského průlivu asi 50 km od Rijeky a přibližně 3 km jihovýchodně od většího letoviska Crikvenica, se kterým je spojeno pobřežní promenádou. V historii zde stála římská osada, která se později rozvíjela jako přístaviště. Z minulosti se dochovalo několik ukázek staré vesnické architektury, kostel sv. Kateřiny a kostelík sv. Jiří nad městečkem. Díky pozvolným oblázkovým a oblázkovo-písčitým plážím se Selce staly vyhledávaným letoviskem zejména pro rodiny s dětmi. Pláž Poli mara byla vyznamenána Modrou vlajkou. Slece jsou příjemným místem, které umožňuje prožít rodinnou dovolenou.

Stravování: polopenze

snídaně i večeře formou bufetu, možnost dokoupení obědů v centrální restauraci

Ubytování: pavilóny

Poloha: Pavilony jsou umístěny cca 200 m od centra města Selce a 3,5 km jižně od Crikvenice.
Vybavení: Jednoduše vybavené 2-lůžkové pokoje s možností přistýlky, hygienickým zařízením a balkonem. Většina pokojů je orientovaná na moře.
Klienti mají k dispozici klimatizovanou restauraci, aperitiv bar, směnárnu, sejf, TV místnost, terasu. Na recepci hotelu je možnost Wi-Fi připojení k internetu zdarma.
Koupání: Oblázková pláž je vzdálená cca 200 m pod pavilony.
Sport: V blízkosti hřiště na míčové hry, stolní tenis, minigolf, vodní sporty a na pláži je malý tobogán, atrakce pro děti.
Služby: Ubytování s polopenzí formou švédského stolu v hotelu Slaven.


06.06. - 13.06.2020 sobota - sobota
polopenze vlastní
6 490 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
13.06. - 20.06.2020 sobota - sobota
polopenze vlastní
6 490 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

Slevy

  • dítě do 6 let ubytované se 2 dospělými na přistýlce ZDARMA (ubytování+strava)
  • 10% sleva do 31.1.2020

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenzi
  • služby delegáta
  • zákonné pojištění CK
  • pobytová taxa

Cena nezahrnuje

  • příplatek za jednolůžkový pokoj 4.000.- Kč
  • Možnost dokoupení cestovního pojištění včetně pojištění storna zájezdu 36 Kč/dospělý/den, 25 Kč/dítě do 15 let/den
  • Pes - 10 Eur/den

Výlety

  • Tipy na výlety: Rijeka, Opatija, Plitvická jezera, ostrovy Krk a Cres, fishpicnic.