Silvestr v Paříži, Versailles a Fontainebleau



Stravování: vlastní

2x kontinentální snídaně možná za příplatek 280 Kč

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Nový Bor, Liberec, Mladá Boleslav, Praha, Hradec Králové, Plzeň, Ostrava, Olomouc, Brno, Jihlava-Pávov

Ubytování: hotel

3-lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!), 1- a 2-lůžkový pokoj za příplatek

Program zájezdu

1. den: Ve 12.30 hodin odjezd z Nového Boru, ve 13.30 hodin z Liberce, ve 14.30 hodin z Mladé Boleslavi, v 16 hodin z Prahy u hlavního nádraží, z Hradce Králové ve 14 hodin, z Plzně od výstaviště v 17.30 hodin, v 09.30 z Ostravy, v 11.00 z Olomouce, ve 12.30 z Brna, ve 13.45 z Jihlavy-Pávova. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Tranzit Německem do Francie.
2. den: Dopoledne příjezd do Paříže, Eifelova věž, projížďka lodí po Seině, Vítězný oblouk, procházka po Champs Elyseés, náměstí Svornosti , Tulerijské zahrady, Louvre nebo muzeum d´Orsay, vpodvečer osobní volno v centru Paříže s možností večeře v ceně cca od 10-15 EURO (s výběrem restaurace poradí průvodce), večer odjezd do hotelu, ubytování, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži!
3. den: Po snídani odjezd na prohlídku bývalého letního královského sídla - zámku Fontainebleau /známá Galerie Františka I., Míčovna, kaple a dalších interiéry/ se zahradami, volno na individuální prohlídku centra města s pěšími zónami a stylovými kavárnami, v poledních hodinách odjezd do Versailles na prohlídku královského zámku Versailles /známý Zrcadlový sál, Sál bitev, královské a královniny komnaty a další interiéry/. Prohlídka zámku a zahrad. Po prohlídkách krátké osobní volno ve Versailles i s možností večeře v ceně cca od 10-15 EURO (s výběrem restaurace poradí průvodce), večer odjezd do hotelu, ubytování, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/.
4. den: Po snídani odjezd na prohlídku moderní čtvrtě La Defense, v poledních hodinách přejezd do blízkosti Pantheonu, prohlídka, Lucemburské zahrady, Senát, Latinská čtvrť, Notre Dame, Radnice, Pompidou Centre, Montmartre, bazilika Sacre Coeur, náměstí malířů, Moulin Rouge, Pigale, účast na Silvestrovské oslavě a novoroční přípitek na Champs Elyseés nebo u Eifelovy věže v bezprostředním kontaktu s milióny návštěvníků Paříže z celého světa do časných ranních hodin ! Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži!
5. den: Mezí 2. a 3. hodinou ranní odjezd z Paříže. Tranzit Francií a Německem do ČR.. Ve večerních hodinách příjezd do nástupních míst v ČR (návrat do Prahy cca do 19 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst !).

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • dopravu luxusním busem (VIDEO-DVD, KLIMA, WC - možnost zakoupit teplé a chlazené nápoje)
  • 2x nocleh v hotelu Premiere Classe ve 3-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím - za příplatek 2- a 1-lůžkový pokoj
  • průvodce
  • pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny (příplatek: 140 Kč)
  • 2-lůžkový pokoj/os. (příplatek: 360 Kč)
  • 1-lůžkový pokoj (příplatek: 1440 Kč)
  • 2x kontinentální snídaně (příplatek: 280 Kč)
  • vstupy - 60-80 € (Eiffelova věž 10 – 14 €, loď 10 €, Louvre a Museé d´Orsay po 10 €, Versailles-zámek 12-15 €, zahrady cca 11 €, Fontainebleau zámek cca 12 €, Pantheon 12 €, metro a lanovka 8 €)