Itálie - Arabba/Marmolada - Passo Fedaia - chata Dolomia



Chata se nachází pod nejvyšší horou Dolomit - Marmoladou, v malebném prostředí jezera Fedaia. K dispozici má 24 pokojů, které jsou zařízené v horském stylu a odpovídají kategorii hotelu. Jedná se o místo, kam se klienti rádi vracejí nejen díky romantickému prostředí, ale také výborné italské kuchyni, kterou připravuje sám majitel Giuseppe. Váš pobyt umocní výjimečná starost našeho delegáta Zdeňka, který zde působí již několik let.


Vzdálenost od centra: cca 12 km do centra Canazei


Vzdálenost od sjezdovek: cca 2 km sjezdové tratě pod Marmoladou – Passo Fedaia – Sella Ronda, cca 12 km Canazei – Belvedere – napojení na Sella Ronda, cca 10 km Alba di Canazei.

Stravování: polopenze

snídaně – bufetové, večeře – servírované výběr ze 3 menu, salátový bufet, dezert

Doprava: autokarem

z Prahy

Ubytování: chata

VYBAVENÍ HOTELU: recepce s barem, hotelová restaurace s panoramatickým výhledem, herna (šipky), společenská místnost s pecí, Wi-Fi připojení zdarma na celé chatě, vyhřívaná lyžárna, výtah, parkoviště


VYBAVENÍ POKOJŮ: příslušenství, fén, SAT-TV, lůžkoviny a ručníky, balkón nebo terasa

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR do střediska Passo Fedaia je ve večerních hodinách, příjezd do střediska ráno, převlečení se v hotelu. Celodenní lyžování, po lyžování ubytování. Odjezd ze střediska Passo Fedaia po lyžování, příjezd do ČR v ranních hodinách. Přesné časy a další informace budou uvedeny v pokynech, které obdržíte 4 dny před odjezdem. CK si vyhrazuje právo na změnu trasy. V případě nedostatečného naplnění svozového vozidla na území ČR, bude klientům nabídnuta jiná forma dopravy (bus, vlak a nebo taxi) a to na náklady CK. V některých případech je možná překládka klientů do jiného dopravního prostředku během cesty. V případě, že tak bude učiněno, bude tato informace uvedena v pokynech k zájezdu.
2. - 4. den:
5. - 10. den:

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Slevy

  • 6% do 30.10.2021 při uhrazení 50% ceny zájezdu

Cena zahrnuje

  • ubytování s polopenzí na 2, 3, 4 nebo 7 nocí
  • autobusovou dopravu
  • delegáta CK

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění (storno do 15 000 Kč) - 45 Kč/os./den
  • cestovní pojištění (storno do 30 000 Kč) - 58 Kč/os./den
  • připojištění na COVID k cestovnímu pojištění - 39 Kč/os./den
  • skipas DOLOMITI SUPERSKI (cena - info v CA)
  • pobytová taxa - cca 1 € os./den