Maďarská inspirace

od 4 590 Kč


BUDAPEŠŤ – EGER – TOKAJ – MIŠKOLC-TAPOLCA

Stravování: snídaně

2x snídaně, 1x večeře v maďarském stylu s ochutnávkou vína

Doprava: autokarem

TRASA: Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Hranice, (Kroměříž, Zlín) - za příplatek; bez příplatku - Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Břeclav, Bratislava


PŘÍPLATKY ZA SVOZY: z nástupních míst - Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín - 400 Kč/os.;
z nástupních míst - Hranice, Kroměříž, Zlín - 350 Kč/os.


Svozy mohou být zajištěny autobusem, mikrobusem nebo osobním autem dle počtu přihlášených osob. V případě menšího počtu osob z odjezdového místa je CK oprávněna svoz zrušit a klienti budou informováni o možnosti nejbližšího nástupního místa. Zrušení svozu není důvodem ke stornování celého zájezdu.

Ubytování: hotel

2x ubytování v hotelu

Program zájezdu

1. den: BUDAPEŠŤ: odjezd z nástupních míst v časných ranních hodinách, před polednem příjezd do Budapešti - prohlídka města - Budínský hrad, Matyášův chrám, Rybářská bašta, Městská tržnice (Vásárcsarnok), ulice Váci, Náměstí hrdinů, bazilika sv. Štěpána a další památky. K večeru odjezd do Egeru, ubytování, nocleh.
2. den: TOKAJ – MIŠKOLC - TAPOLCA: snídaně, odjezd do městečka Tokaj, centra světoznámé vinařské oblasti, fakultativně možnost ochutnávky s občerstvením ve vinařské firmě ( 390 Kč / os.). Odpoledne koupání v jeskynních termálních lázních v Miškolc-Tapolca, poté prohlídka města Miškolce, večeře ve špičkové restauraci v Údolí krásných žen (Szépasszonyvölgy) spojená s degustací vín egerské vinařské oblasti, návrat na ubytování, nocleh.
3. den: EGER – NÁVRAT DO ČR: snídaně, prohlídka města Eger – procházka malebnými uličkami historického centra s prohlídkou baziliky, hlavního náměstí Dobó tér, možnost návštěvy hradního areálu s výhledy na staré město a okolní vinice. V místních vinotékách je možné zakoupit typická vína jako Egri bikavér a Egri leányka. Kolem poledne koupání v městských lázních, které nabízejí několik venkovních i krytých bazénů, od bazénu na plavání až po termální s vodou teplou 38 °C. Odpoledne odjezd zpět do ČR, návrat do nástupních míst v pozdních večerních hodinách.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • dopravu do Maďarska klimatizovaným autobusem
  • 2x ubytování v hotelu se snídaní
  • 1x večeři v maďarském stylu s ochutnávkou vína
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • vstupné
  • aktuální pobytovou taxu
  • komplexní pojištění (příplatek: 90 Kč)
  • návštěva vinařství s degustací vín (příplatek: 390 Kč)
  • termální lázně v jeskyni - Tapolca (příplatek: 270 Kč)
  • termální lázně Eger (příplatek: 200 Kč)