Maďarsko - Sárvár - hotel Park Inn ****



Sárvár, který se nachází v západní části země, je malé příjemné městečko, bohaté na kulturně historické památky (hrad ve kterém žila Alžběta Báthoryová) a turistické pozoruhodnosti. Centrum Sárváru je vzdáleno od hotelu cca 15 minut chůze. Pramen vycházející z hloubky 2000 m poskytuje léčivou vodu o teplotě 83°C, obsahující alkálie, chloridy, bróm, jód a četné stopové prvky. Odpařený solný roztok se využívá pro léčení astmatu a chorob horních dýchacích cest. Jako koupelová kúra je jí možno se skvělými výsledky používat pro léčení poruch pohybového ústrojí, revmatismu, neplodnosti, pro pooperační rehabilitace a při potížích vegetativního nervového systému. Hotel Park Inn by Radisson je přímo spojen s velkým vnitřním a vnějším lázeňským areálem s plochou přes 3 600 m² vodní plochy. Hosté mají neomezený vstup do lázní (vnitřní bazény s termální léčivou vodou, zážitkové bazény, plavecké bazény, svět sauny).

Stravování: polopenze

formou bufetu

Doprava: autokarem

odjezd z Prahy , další nástupní místa: Jihlava (D1), Brno

Ubytování: hotel ****

Všechny pokoje hotelu Park Inn jsou vybaveny individuálně kontrolovatelnou klimatizací, koupelnou se sprchovým koutem, WC, fénem. Dále je v pokoji vysokorychlostní internetové připojení, satelitní TV s radiem, trezor a telefon. Pokoje: Standard s možností 1 přistýlky, rodinné pokoje (2 ložnice propojené dveřmi se 2 koupelnami), rodinné pokoje bez balkonu (1 ložnice s možností 2 přistýlek pro děti do 12 let). Některé pokoje jsou s balkonem – cestovní kancelář nezaručuje pokoj s balkonem. V restauraci La Caraffa můžete začít Váš den bohatou bufetovou snídaní a při večeři si vybrat z nabídky bufetových stolů. Sárvár Wellness Complex nabízí tradiční a asijské masáže, moderní zařízení fitness a beauty programy. Je zde i rodinné centrum zahrnující brouzdaliště, jacuzzi, bazén pro batolata, bazén s vlnobitím, lezeckou stěnu a 3 velké skluzavky, zážitkové bazény, dětský klub s hlídáním, herny.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy v 06.30 hod., cestou zdravotní zastávky. Po příjezdu do Sárváru nás čeká ubytování, relaxace, koupání a večeře.
2. den: Po snídani relaxace v termálních lázních, večeře.
3. den: Po snídani relaxace v termálních lázních, večeře.
4. den: Snídaně, koupání do 12.00 hod. (pokoje k dispozici do 12.00 hod.), odjezd do ČR v cca 14.00 hod.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Slevy

  • 0-5,99 let věku dítěte: pobyt zdarma na přistýlce či dětské postýlce v pokoji rodičů, maximálně však 2 děti v témže pokoji – 1 dítě na lůžku s rodiči, hradí jen dopravu - 1.200 Kč.

Cena zahrnuje

  • 4 dny/3 noci ubytování
  • 3x bohatou bufetovou polopenzi
  • autobusovou dopravu
  • vstupné do Sárvár lázeňského a wellness centra a jeho fitness prostor (sauna je k dispozici za příplatek)
  • volné užití županů a ručníků

Cena nezahrnuje

  • místní poplatek cca 1,70 €/os. od 18ti let/noc - úhrada na místě
  • oběd formou bufetu (polévka, 2 hlavní jídla, 2 přílohy, těstoviny, zákusky, salátový buffet, ovoce, pečivo, vegetariánské jídlo) - dosp. osoba (příplatek: 780 Kč)
  • oběd formou bufetu (polévka, 2 hlavní jídla, 2 přílohy, těstoviny, zákusky, salátový buffet, ovoce, pečivo, vegetariánské jídlo) - dítě 6-17,9 let (příplatek: 390 Kč)
  • cestovní pojištění