Termální lázně Bükfürdö+Sárvár - penzion Bajor - autokarem



Stravování: snídaně

Snídaně podávaná přímo v penzionu formou bufetu, možnost večeří za příplatek. Penzion má výborné zázemí a vyhlášenou restauraci.

Doprava: autokarem

Opava, Havířov, Ostrava, Frýdek – Místek, Příbor, Nový Jičín, Hranice, Lipník nad Bečvou, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Břeclav

Ubytování: pension

Poloha: moderní penzion nacházející se v blízkosti centra lázeňského městečka Bük.


Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky. Moderní útulné pokoje (silver odpovídající úrovni***) jsou vybaveny vlastním soc. zařízením (sprcha, WC), TV a ledničkou. Nová část penzionu nabízí dvoulůžkové pokoje pokoje (GOLD - odpovídající úrovni ****) s vlastním soc. zařízením, TV, lednicí a balkónem nebo terasou a dvoulůžková studia mají navíc vlastní kuchyňku (včetně mikrovlné trouby). K dispozici je také čtyřlůžkový luxusní apartmán GOLD s vybavenou kuchyňkou a dvěmi samostatnými ložnicemi.


Vybavení: venkovní bazén s lehátky a slunečníky, hřiště pro děti, stolní tenis, fitness centrum, Wi-Fi včetně prostor pokojů. Za poplatek je možno využít wellness centrum s vířivkou a infrasaunou a půjčovnu kol.


Lázně: cca 2,5 km od lázeňského komplexu.


Náš názor: ubytování za přijatelné ceny doporučujeme všem věkovým kategoriím včetně rodin s dětmi. Provoz po celý rok.


Možnost dalšího ubytování (včetně dopravy) - termíny jsou na 2 nebo 3 noci dle termínu:
Bük – penzion Patrícia – 2.390 Kč/os. (2 noci) nebo 3.190 Kč/os. (3 noci), hotel Piroska**** - 3.790 Kč/os. (2 noci) nebo 4.990 Kč/os. (3 noci), hotel Répce*** - 4.290 Kč/os. (2 noci) nebo 5.690 Kč/os. (3 noci), hotel Répce Gold**** - 4.990 Kč/os. (2 noci) nebo 6.990 Kč/os. (3 noci)

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR v ranních hodinách. Příjezd do Sarváru, koupání v krásných moderních lázních, v podvečer přejezd do lázeňského městečka Bűkfürdö, ubytování v penzionu Bajor***.
2. den: Snídaně formou švédského stolu v ceně, celodenní pobyt v lázních Bűkfűrdő.
3. den: Snídaně formou švédského stolu v ceně, dopoledne koupání v lázních Bükfürdö, odpoledne odjezd zpět do ČR, návrat ve večerních hodinách. (pobyt: 3 dny/2 noci)

Snídaně formou bufetu, ráno možnost nákupů typických maďarských specialit, celodenní pobyt v lázních Bűkfűrdő, nocleh. (pobyt: 4 dny/3 noci)
4. den: Snídaně formou bufetu, koupání v lázních Bükfürdö, odpoledne odjezd zpět do ČR, návrat ve večerních hodinách (pobyt: 4 dny/3 noci)

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • dopravu klimatizovaným autokarem
  • 2x (3x) ubytování v penzionu Bajor
  • 2x (3x) snídani
  • služby průvodce
  • pojištění CK ve smyslu zákona 159/99 Sb.

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění (30 Kč/os./den) - 3 denní pobyt (příplatek: 90 Kč)
  • komplexní cestovní pojištění (30 Kč/os./den) - 4 denní pobyt (příplatek: 120 Kč)
  • lázeňskou taxu (cca 1,5 €/os./noc) - platí se na místě
  • celodenní vstupné do lázní Sárvár (cca 350 Kč)
  • celodenní vstupné do lázní Bük (cca 270 Kč/os./den + 300 Kč/os./den do zážitkových koupelí)