Berlín - Drážďany - Postupim

od 4 990 Kč


BASTEI - DRÁŽĎANY – BERLÍN – POSTUPIM – MÍŠEŇ - MORITZBURG

Doprava: autokarem

TRASA - Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Hranice, Přerov, Olomouc, (Kroměříž, Zlín), Prostějov, Vyškov, Brno, Jihlava (dálnice D1), Praha


PŘÍPLATKY ZA SVOZY: z nástupních míst - Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín - 400 Kč/os.;
z nástupních míst - Hranice, Kroměříž, Zlín - 350 Kč/os.


Svozy mohou být zajištěny autobusem, mikrobusem nebo osobním autem dle počtu přihlášených osob. V případě menšího počtu osob z odjezdového místa je CK oprávněna svoz zrušit a klienti budou informováni o možnosti nejbližšího nástupního místa. Zrušení svozu není důvodem ke stornování celého zájezdu.

Program zájezdu

1. den: BASTEI – DRÁŽĎANY - odjezd v časných ranních hodinách přes Prahu a Děčín do Německa, pokračování Národním parkem Saské Švýcarsko k pískovcovému skalnímu útvaru Bastei s vyhlídkovým mostem, odpoledne příjezd do hlavního města Saska – Drážďan, pěší procházka s průvodcem po nejvýznamnějších památkách starého města – Frauenkirche, Opera, Zwinger, večer přejezd na ubytování v oblasti Berlína, nocleh.
2. den: BERLÍN - snídaně, okružní jízda Berlínem, pěší prohlídka nejvýznamnějších památek – Alexanderplatz, radnice, televizní věž, Braniborská brána, Reichstag, třída Unter den Linden, Postupimské náměstí, Olympijský stadion, park zámku Charlottenburg, … návrat na nocleh.
3. den: POSTUPIM - BERLÍN - snídaně, dopoledne návštěva Postupimi - barokní sídlo Pruské říše, park a zámek Sanssouci, zámeček Cecilienhof, procházka centrem města, odpoledne návrat do Berlína – volno k nákupům nebo návštěvě některého z četných muzeí na Muzejním ostrově /např. Egyptské muzeum, Pergamon muzeum, galerie,../, návrat na nocleh.
4. den: SPREEWALD – MÍŠEŇ – MORITZBURG - snídaně, odjezd do Spreewaldu /biosférická rezervace UNESCO - lužní oblasti protkané říčními kanály a mokřady/ - možnost nechat se svézt na loďce, případně si půjčit lodičku vlastní a projet se po nesčetných malebných říčních pramenech sami., po poledni přejezd k nádhernému zámku Moritzburg /natáčela se zde pohádka Tři oříšky pro Popelku/, později odpoledne příjezd do Míšně – prohlídka malebného centra historického městečka, které se stalo světově proslulým výrobou porcelánu, k večeru přejezd přes Prahu, příjezd po půlnoci do nástupních míst.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Slevy

  • sleva 8% ze základní ceny zájezdu při zaplacení zálohy do 31.1.2020
  • sleva 5% ze základní ceny zájezdu při zaplacení zálohy do 29.2.2020
  • sleva může činit max. 800 Kč/os.

Cena zahrnuje

  • dopravu do Německa klimatizovaným autobusem
  • 3x ubytování v hotelu se snídaní
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění (příplatek: 120 Kč)
  • jednolůžkový pokoj (příplatek: 1620 Kč)
  • vstupné
  • pobytové taxy