2021 Řecko - Nea Vrasna - vila Christos



V letovisku Nea Vrasna se tradice snoubí s tepem současného života stejně přirozeně, jako se modrá plocha Egejského moře protíná se zalesněným horstvem pohoří Kerdilionu. Široké, nepřelidněné, kilometry dlouhé pláže v Nea Vrasna, kde se prolínají oblázky s jemným pískem, nabízejí ideální pozvolný vstup do moře. Vaše lenošení u moře v letovisku Nea Vrasna vám zpříjemní restaurace a bary s plážovým servisem bez poplatku (pouze za konzumaci). Možnost zahrát si plážový volejbal, využít fotbalové a basketbalové hřiště, tenisové kurty nebo motokárovou dráhu potěší všechny příznivce aktivního odpočinku. Dětská hřiště s houpačkami, nafukovací hrad a další atrakce zase rozradostní ty nejmenší. Střed letoviska Nea Vrasna láká k příjemným procházkám a prázdninovým nákupům. Najdete zde řadu minimarketů, taveren s řeckými specialitami a obchůdky se suvenýry i oblečením. Každé pondělí se v Nea Vrasně pořádají místní trhy (Laiki), kde najdete řecké produkty včetně čerstvého ovoce, zeleniny, ryb, koření a samozřejmě i stánky s oblečením, obuví, kabelkami aj.
Pěšky, na kole či skútru můžete prozkoumat sousední rušná letoviska Asprovaltu a Stavros. Pro individuální turistiku využijte místní půjčovnu aut nebo skútrů a navštivte blízké rodiště Aristotela Stagiru nebo antický městský stát Amfipolis s muzeem a obřím mramorovým lvem. V roce 2014 zde byla objevena hrobka pocházející zřejmě z doby Alexandra Velikého a spekuluje se, že by v hrobce mohl být pohřbený člen z rodiny Alexandra Makedonského nebo některý z jeho generálů.

Pro všechny, kteří chtějí poznat Řecko více, je připravena široká nabídka fakultativních výletů realizovaných zkušeným průvodcem. Letovisko Nea Vrasna má také dobré autobusové spojení s okolními městy (Stavros, Kavala, Thessaloniki).

Využijte skvělé a cenově dostupné dovolené v Nea Vrasna. Nebudete litovat. Ideální pro rodiny a milovníky aktivní dovolené v klidné lokalitě.

Stravování: vlastní

Vlastní vaření, individuální stravování nebo možnost zajištění stravování, které se podává v nedaleké řecké taverně Zinon s výbornou kuchyní.

Základní cena na našich stránkách je bez stravování, avšak již v naší kanceláři nebo na místě u naší delegátky si můžete zakoupit libovolný počet stravenek za níže uvedené ceny, které jsou stejné i při zakoupení v Řecku.

Snídaně (rozšířená kontinentální - v době 9:00 - 10:00 hod.) za příplatek 120 Kč/osoba/den.
Večeře (široký výběr z jídelního lístku z 20 druhů jídel včetně salátu, ovoce nebo dezert, pečivo, nápoj (pivo, víno, nealko) za příplatek 280 Kč/osoba/den, děti do 12 let 180 Kč/den. Podává se v době 13:00 - 21:00 hod. - můžete tedy volit dle vlastního programu mezi obědem a večeří.
Polopenze za příplatek 360 Kč/osoba/den, děti do 12 let 260 Kč/den.

Doprava: autokarem

Nástupní místa zdarma: Ostrava, Hranice, Olomouc, Brno, Břeclav, Bratislava


svozy za příplatek: Praha - 380 Kč/dospělá osoba, 190 Kč/dítě do 18 let, 190 Kč/senior nad 65 let;
Zlín - 250 Kč/dospělá osoba, 125 Kč/dítě do 18 let, 125 Kč/senior nad 65 let;
Jihlava, Kroměříž - 200 Kč/dospělá osoba, 100 Kč/dítě do 18 let, 100 Kč/senior nad 65 let

Ubytování: studia

Poloha: Tato jednopatrová vilka obklopená zahradou s možností grilování se nachází v klidné části letoviska 200 m od krásné pláže s pozvolným vstupem do moře, kde se prolínají oblázky s jemným pískem. Od centra městečka je ubytování vzdáleno 400 m. Blízká dostupnost všech služeb - taverny, kavárny, supermarkety a obchůdky se suvenýry. Vaše lenošení u moře Vám zpříjemní restaurace a bary s plážovým servisem bez poplatku pouze za konzumaci. Kapacita: 6x studio pro 2-3 osoby a 1x apartmán pro 4-6 osob.


Ubytování: studia pro 2-3 osoby jsou vybavena kuchyňským koutem (lednice, vařič, základní nádobí, varná konvice), vlastním sociálním zařízením, stropním ventilátorem a balkónem se zahradním nábytkem. Pro rodiny s dětmi je vhodný apartmán až pro 6 osob (2 samostatné ložnice s balkonem, kuchyňka, sociální zařízení) se nachází ve zvýšeném přízemí. Wi-Fi připojení ZDARMA.


04.06. - 13.06.2021 pátek - neděle
vlastní autokarem (Brno)
5 990 Kč
cena za 10 dní (7 nocí)

Slevy

  • spojení turnusů sleva z 1. a 2. osoby (sleva: -1000 Kč)
  • uvedená sleva platí do vyprodání kapacity

Cena zahrnuje

  • dopravu zahraničním busem s klimatizací, WC, DVD a občerstvením za Kč
  • ubytování ve vybavených studiích nebo apartmánech
  • vlastní sociální zařízení
  • připojení WI-FI
  • spotřebu vody a energie
  • ložní prádlo
  • závěrečný úklid
  • služby stálého delegáta
  • pojištění CK ve smyslu zákona 159/99 Sb.

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění UNIQA včetně storna 34 Kč/osoba/den
  • možnost připojištění na Covid-19 za 34 Kč/osoba/den
  • jednolůžkové studio 350 Kč/noc
  • výměna ložního prádla v polovině pobytu (příplatek: 80 Kč)
  • snídaně - 120 Kč/os./den
  • večeře - 280 Kč/den/dosp. os. a 180 Kč/den/dítě do 12ti let
  • polopenze - 360 Kč/den/dosp. os. a 260 Kč/den/dítě do 12ti let
  • pobytovou taxu 0.50 € / noc / studio či apartmán