Krásy Slovenska

od 3 490 Kč


BOJNICE - KREMNICA - BANSKÁ BYSTRICA - ŠTRBSKÉ PLESO - TATRANSKÁ LOMNICA - VRBOV - LEVOČA - SPIŠSKÝ HRAD - DOBŠINSKÁ LEDOVÁ JESKYNĚ

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Brno, Vyškov, Prostějov, Olomouc, Přerov

Program zájezdu

1. den: BOJNICE - KREMNICA - BÁNSKÁ BYSTRICA: ráno odjezd do Bojnice - prohlídka zámku, přejezd k návštěvě Kremnice s dominantním středověkým městským hradem a jedinečnou expozicí mincovny, pokračování do oblasti Banské Bystrice, ubytování, nocleh.
2. den: ŠTRBSKÉ PLESO – TATRANSKÁ LOMNICA – LOMNICKÝ ŠTÍT - VRBOV: snídaně, zastávka v Banské Bystrici, cesta údolím Nízkých Tater ke Štrbskému Plesu – volno, přejezd do oblasti Vysokých Tater do Tatranské Lomnice, výjezd lanovkou na Skalnaté Pleso, za pěkného počasí možnost pokračovat až na Lomnické sedlo, přejezd na ubytování s možností koupání v termálních lázních Vrbov, nocleh.
3. den: LEVOČA – SPIŠSKÝ HRAD – DOBŠINSKÁ LEDOVÁ JESKYNĚ: snídaně, přejezd do Levoče (UNESCO), prohlídka unikátního historického centra, oltář mistra Pavla z Levoče, pokračování k návštěvě Spišského hradu – prohlídka největšího hradního komplexu na Slovensku zapsaného také na seznam světového dědictví UNESCO, odpoledne prohlídka Dobšinské ledové jeskyně (UNESCO), večer odjezd zpět do nástupních míst.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • dopravu na Slovensko klimatizovaným autobusem
  • 2x ubytování v hotelu se snídaní
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění (příplatek: 90 Kč)
  • vstupné
  • příp. pobytovou taxu