Letní toulky Slovenskem

od 3 590 Kč


STREČNO - plavba na vorech po Váhu - VYSOKÉ TATRY - ŠTRBSKÉ PLESO - NÍZKÉ TATRY - CHOPOK - DEMÄNOVSKÁ DOLINA

Doprava: autokarem

nástupní místa: Brno, Vyškov, Prostějov, Olomouc, Přerov

Ubytování: hotel

2x ubytování

Program zájezdu

1. den: STREČNO – MALÁ FATRA: ráno odjezd přes Žilinu k hradu Strečno z přelomu 13.a 14. století. Prohlídka monumentální rekonstruované zříceny, poté plavba po vorech na řece Váh - sedmi kilometrová plavba s neopakovatelnými výhledy na hrad Strečno a protější Starhrad, mosty i tunely a nádhernou přírodu Malé Fatry, odpoledne možnost relaxace v termálních lázních Tatralandia, kde se nacházejí minerální prameny s teplotou až 60 stupňů, večer ubytování, nocleh.
2. den: VYSOKÉ TATRY – ŠTRBSKÉ PLESO: snídaně, odjezd do Tatranského národního parku, výjezd lanovkou z Tatranské Lomnice na Skalnaté Pleso, ze Skalnatého Plesa pro zdatné turisty možnost středně těžké túry po magistrále přes Zámkovského chatu (možnost občerstvení) kolem vodopádů Studeného Potoka na Hrebienok a odtud pozemní lanovkou do Starého Smokovce, ostatní účastníci mohou strávit den v lokalitě Skalnatého Plesa, pozdě odpoledne návštěva Štrbského Plesa – procházka kolem stejnojmenného jezera a prohlídka areálu, návrat na ubytování, nocleh.
3. den: NÍZKÉ TATRY – CHOPOK – DEMÄNOVSKÁ DOLINA: snídaně, výjezd lanovkou z Jasné na vrchol Chopok (2024 m) – úchvatný výhled na celé Tatry, Liptov i Horehroní, možnost občerstvení ve vyhlídkové restauraci Rotunda, odpoledne prohlídka jeskyně Slobody v Demänovské dolině, večer odjezd zpět do ČR.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • dopravu klimatizovaným autobusem
  • 2x ubytování v hotelu se snídaní
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění (příplatek: 90 Kč)
  • vstupné
  • lanovky
  • příp. pobytovou taxu