Jižní Švýcarsko a severní Itálie - toulky kantonem Ticino



SV.MOŘIC – LUGANO – LOCARNO – LAGO MAGGIORE – LAGO DI GARDA – VERONA –VICENZA – PADOVA

Stravování: snídaně

4x snídaně

Doprava: autokarem

TRASA - Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Hranice, Přerov, Olomouc, (Kroměříž, Zlín), Prostějov, Vyškov, Brno


PŘÍPLATKY ZA SVOZY: z nástupních míst - Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín - 400 Kč/os.; z nástupních míst - Hranice, Kroměříž, Zlín - 350 Kč/os.


Svozy mohou být zajištěny autobusem, mikrobusem nebo osobním autem dle počtu přihlášených osob. V případě menšího počtu osob z odjezdového místa je CK oprávněna svoz zrušit a klienti budou informováni o možnosti nejbližšího nástupního místa. Zrušení svozu není důvodem ke stornování celého zájezdu.

Ubytování: hotel

4x ubytování v hotelu ve dvoulůžkových pokojích

Program zájezdu

1. den: ODJEZD Z ČR - SVATÝ MOŘIC: odjezd v časných ranních hodinách přes Rakousko do Švýcarska, prohlídka Sv. Mořice- střediska zimních sportů, zasazeného do úchvatné scenérie alpských velikánů, přejezd přes průsmyk Maloja na ubytování, nocleh.
2. den: LUGANO - LOCARNO: snídaně, odjezd kolem nádherného jezera Lago di Como, krátká zastávka v Tremezzu u Villy Carlotta, odjezd do italsko jazyčné části země nazývané Švýcarská riviéra – prohlídka Lugana a Locarna, věhlasných klimatických lázní, ležících na březích dvou krásných jezer Lago Maggiore a Lago di Lugano, ubytování, nocleh.
3. den: LAGO DI MAGGIORE: snídaně, odjezd k jezeru Lago Maggiore, prohlídka malebné Stresy na břehu jezera, fakultativně výlet lodí na ostrov Isola Bella. Možnost koupání v jezeře, projížďka podél břehů jezera do starobylé Arony s hradem, fakultativně výstup do sochy San Carlo s vyhlídkou, večer ubytování v oblasti Milána, nocleh.
4. den: MILÁNO – LAGO DI GARDA: snídaně, prohlídka Milána – procházka centrem kolem věhlasného divadla La Scala, prohlídka světoznámého Dómu, možnost navštívit obrazárnu v Castello, kde umístěna jedna z posledních Michelangelových piet, odpoledne přejezd k jezeru Garda, prohlídka Sirmione, večer ubytování u Verony, nocleh.
5. den: VERONA – VICENZA – PADOVA: snídaně, prohlídka Verony, města Romea a Julie a jejích římských památek – známá aréna, římské hradby, hrad Castello Scaligeri, hrobky rodiny Scaligerů, katedrála, poté odjezd do Vicenzy - hlavní třída Corso Andrea Palladio, Teatro Olimpico, odpoledne příjezd do Padovy /starobylé město s velkým množstvím památek, univerzitní centrum a poutní místo, večer odjezd do ČR.
6. den: PŘÍJEZD DO ČR: příjezd do nástupních míst v ranních hodinách.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • dopravu klimatizovaným autobusem s WC, video
  • 4x ubytování v hotelu ve dvoulůžkových pokojích
  • 4x snídaně
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění (příplatek: 180 Kč)
  • vstupné
  • místní pobytové taxy

  • touroperátor: CK Rialto